intelligent networks
green power

Postignite ravnotežu između sofisticirane mrežne tehnologije i pouzdanosti

3t.cable d.o.o nudi potpuno integrirana rješenja koja daju otvorene kabelske sustave bez obzira na aplikaciju, brzinu ili okruženje. Pomoći ćemo Vam dizajnirati, implementirati i optimizirati Vašu optičku, bakrenu ili bežičnu računalnu mrežu. Za Vas ćemo dizajnirati komunikacijski sustav koji će ispunjavati sve Vaše trenutne zahtjeve, ali istovremeno pokrivati i moguće rastuće potrebe.

Bez obzira na to spajate li nekoliko pretplatnika unutar Vašeg ureda ili server na drugom kraju zemlje, ono što Vam je svakako potrebno je fleksibilna mrežna infrastruktura

Posavjetujte se s našim stručnjacima

Pružit ćemo Vam i mogućnost vođenja cijelog projekta uz izvođenje istog po načelu “ključ ruke” ili, pak, samo kao nadzor drugim izvođačima. Planiramo, dizajniramo i implementiramo radnu okolinu novoga i postojećeg TK sustava uključujući klimatske uređaje, sustave neprekidnoga napajanja, telefoniju, videonadzor, strukturno kabliranje s mogućnošću integracije telefonije te dizajn i izradu centara za obradu podataka.
Rješenja i proizvodi koji nastaju kao rezultat rada stručnjaka 3t.cable nisu štetni za okoliš, štede energiju, unaprjeđuju poslovanje i život ljudi koji ih koriste. S obzirom na svoju djelatnost i način rada, kompanija pozitivno utječe na okoliš te značajno smanjuje emisiju ugljikovog dioksida za koju su odgovorne sve ostale industrije

green power

Istaknuti projekti

Rural Network Project (RUNE)

Rural Network Project (RUNE) pokrenut je s ciljem osiguranja ultrabrze širokopojasne svjetlovodne infrastrukture za korisnike u ruralnim područjima Hrvatske i Slovenije.
rune

KONTAKT

Učinite jednostavan potez prema inteligentnim rješenjima

Kontaktirajte nas i postanite dio naše razvojne strategije